Maak kennis met WENS Interieur

WENS Interieur is een eigentijdse meubelmakerij die is opgericht in 2015. Met een team van gepassioneerde meubelmakers maken wij dagelijks een grote diversiteit aan meubelen, kantoorinrichtingen en interieurs op maat voor bedrijven, organisaties en particulieren. Onze meubelen zijn uniek en volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Voor de uitvoering werken we bij WENS samen met een stabiel netwerk van vertrouwde leveranciers en producenten die met ons meedenken.

Wij ontzorgen je bij jouw zakelijke project

Nieuw meubilair nodig voor je ontvangstruimte, bedrijfskantine, aula, personeelskamer, teamkamer, kantoor, receptie of een andere ruimte? WENS Interieur heeft jarenlange ervaring met de uitvoer van zakelijke projecten bij grote organisaties, bijvoorbeeld rondom verbouwingen, verhuizingen en herinrichtingen. Wij denken actief mee en ontzorgen je met onze kennis en vakmanschap, planning- en budgetbewaking en korte communicatielijnen.

Minder afval en hergebruik van materialen

Bij WENS Interieur vinden wij investeren in onze mensen, oog voor de toekomst en de zorg voor onze planeet belangrijk. Daarom laten we onze medewerkers opleidingen volgen op het gebied van veiligheid, materialen en machinegebruik, werken we bewust aan minder CO2-uitstoot, streven we ernaar ons afval te beperken en gebruiken we zoveel mogelijk materialen opnieuw. Onze innovatieve WENS GROEN-concepten voor hergebruik van deuren, meubilair en zelfs complete interieurs sluiten hier perfect op aan.

Laat je meubilair door ons hergebruiken

Doe mee en laat ons jouw bestaande meubelen of deuren een tweede leven geven! Heb je zelf nieuw houten meubilair nodig, dan maken wij die op basis van je bestaande meubelen. Ook houten deuren blazen wij met liefde nieuw leven in. Niet alleen de meubelen en deuren benutten we opnieuw, we gebruiken daarbij honderd procent circulair materiaal en werken samen met circulaire leveranciers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom WENS Interieur?

  • Wij maken het unieke meubelstuk of interieur waarnaar jij op zoek bent.
  • We luisteren naar jouw wensen en denken actief mee, bij kleine én grote projecten.
  • Onze enthousiaste meubelmakers hebben volop ervaring met het maken van meubelen.
  • Wij investeren in de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, de beperking van afval en hergebruik van materialen.