Een bijzonder meubelstuk? WENS Interieur maakt het mogelijk

Bij WENS Interieur luisteren we naar jouw interieurwensen. Weet je (precies of ongeveer) wat voor meubelstuk je wilt? Omdat wij verstand hebben van het maken van meubels, geven we je graag deskundig advies over de uitvoerbaarheid, functionaliteit, mogelijkheden en oplossingen. Heb je alleen een idee? Dan kruipt een van onze vaste ontwerpers graag achter de tekentafel om je te helpen bij het ontwerp van jouw meubel. Zo ontwerpen we samen dat ene, specifieke meubelstuk waar jij naar zoekt.

Zo maken wij jouw maatwerkmeubels

Tijdens de eerste kennismaking horen wij graag wat je wensen zijn. Waar wordt het meubelstuk geplaatst? Waarvoor ga je het meubilair gebruiken? Welke uitstraling moet het hebben en aan welke eisen moet het voldoen? Vervolgens denken wij mee over het ontwerp, de materialen en de uitvoering. Samen komen we zo tot een uniek, praktisch uitvoerbaar maatwerkontwerp dat tot in de details bij jouw eisen en wensen past.

En dan… aan het werk

Als het ontwerp op papier staat en dit door jou is goedgekeurd, gaan onze ervaren meubelmakers aan de slag. Naast hout gebruiken wij materialen zoals glas, beton, staal, natuursteen, kunststeen en kunststof. Hiervoor werken wij samen met vaste leveranciers die voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Zo kunnen we meubelstukken garanderen van de hoogste kwaliteit.

Precisiewerk voor een perfect eindresultaat

In onze eigen werkplaats combineren wij het eeuwenoude ambacht van meubels maken met de modernste technieken. Zo gebruiken wij voor het computergestuurd frezen de CNC-houtbewerkingsmachine van Holz-Her.