‹ Terug

Stijlvolle én praktische inrichting voor Burst in Rotterdam

Voor de Rotterdamse vestiging van digitaal bureau Burst namen we hun volledige verdieping van 900 m2 onder handen. Alles werd op de WENS-manier zowel stijlvol als praktisch vormgegeven. We maakten de wanden en meubels hoofdzakelijk van gemelamineerd spaanplaat;een veelzijdig materiaal dat strak en modern kan worden afgewerkt en zich perfect leent voor maatwerk in de interieurbouw.

Sfeervolle receptieruimte

Bij binnenkomst springt direct de ruime receptiebalie in het oog. Links daarvan kwam een grote kastenwand met een nis met planken en ingebouwde verlichting. Rechts van de balie plaatsten we in dezelfde stijl een kast met koffiemeubel en een grote schuifdeur om de receptie af te sluiten van de achterliggende (vergader)ruimte.

Multifunctionele ruimte

In de multifunctionele lunchruimte valt de houten tribune met gestoffeerde kussens op. Het podium onder de voorkant van de tribune kan moeiteloos worden uitgerold en weer ingeschoven. In het keukengedeelte bouwden wij een langwerpig keukenblok met greeploze deurtjes, een composieten aanrechtblad en inbouwapparatuur.

Strakke blauwgroene systeemwanden

De gehele verdieping is voorzien van strakke, fraai beklede systeemwanden. De hal heeft een panelenwand met een mooi weggewerkte, verdekte deur. Voor de gezamenlijke ruimtes maakten wij flexbureaus om rustig aan te werken, en voor de gamehoek een handig tv-meubel.

Opdrachtgever: Burst