‹ Terug

Fraaie en functionele inrichting voor CooperVision

Op verzoek van contactlenzenspecialist CooperVision in Gorinchem maakten wij voor de hele werkvloer diverse meubelstukken op maat. Het meubilair moest goed passen bij de uitstraling van het bedrijf, functioneel zijn en voldoen aan eisen op het gebied van akoestiek.

Fijne vergader- en werkplekken

In de kantoorruimte bouwden we een fraai vergadermeubel in treinzit dat we aan de binnenzijde stoffeerden voor een prettige akoestiek. Aansluitend aan hetzelfde meubel maakten we een lange bar met acht werkplekken om aan te vergaderen en gezamenlijk aan te werken. Drie stiltewerkplekken in een aparte nis, eveneens afgewerkt met akoestisch, geluiddempend materiaal, bieden ruimte aan wie even geconcentreerd alleen wil werken.

Sfeervolle presenteerwand en keuken

Voor de presentatiehoek creëerden we een rustige en toch trendy presenteerwand. In de wandbekleding van houten latten bevinden zich nisjes om de monturen en lenzen te etaleren. De keuken voorzagen we van een royaal keukenblok met veel kastjes en inbouwapparatuur, terwijl we tegen de achterwand sfeervolle zitplekken plaatsten met een rij tafeltjes en een lange zitbank.

Slimme scheidingswand met opslagruimte

Voor een nette en opgeruimde bedrijfsruimte maakten we een praktische lockerkast met een geïntegreerde koffiebar. Ertegenover bouwden we een slimme scheidingswand met aan de ene kant opslagruimte met gekleurde panelen en aan de andere kant in kleur gespoten glas dat als whiteboard kan worden gebruikt.

Opdrachtgever: CooperVision