‹ Terug

Compleet luxueus interieur voor Croon advocaten

Op de achttiende verdieping van het schitterende gebouw De Haagsche Zwaan aan de Schenkkade in Den Haag bevindt zich het kantoor van Croon advocaten. Hier bouwden wij een compleet nieuwe, luxueuze inrichting.

Waanzinnige lunchruimte met loungegedeelte

Bijzonder trots zijn we op de lunchruimte met loungegedeelte van Croon advocaten. Wij transformeerden deze tot een waanzinnig, warm vertrek met diverse sfeervolle elementen, waarbij we rekening hielden met zowel de uitstraling als de akoestiek. Zo bedekten wij de hele vloer en alle muren met panelen van notengefineerd plaatmateriaal. Voor een mooi, ruimtelijk effect en een prettige akoestiek legden we in de loungeruimte het tapijt door tegen de wand.

Receptiebalie met zitbank

Bij binnenkomst valt hij direct op: het imposante, half zwevende baliemeubel van Zebrano fineer met daarop in grote, glimmende letters het logo van de klant. De receptiebalie loopt door in een lange zitbank met lederen bekleding. Aan de achterzijde van de balie maakten we met greeploze kasten een praktische opbergruimte. Verder zorgen gestoffeerde wandpanelen in de ontvangstruimte voor een prettige akoestiek.

Smaakvolle overleg- en vergaderkamers

In de sfeervolle vergaderruimte biedt een eikenhouten vergadertafel ruimte aan twaalf deelnemers. De inbouwkast van zwart MDF aan de muurzijde beschikt over een ingebouwde tv en speakers. Boven de tafel hangt een luifel met ingebouwde verlichting. Tot slot zorgt het lederen plafond voor een warme uitstraling en een prettige akoestiek.

De vergaderbar, gemaakt van eikengefineerd MDF, voorzagen wij aan de achterzijde van opbergruimte en een ingebouwde koelkast.

Ontworpen door: Ralf Advokaat van architectenbureau Studio M4

Opdrachtgever: Croon advocaten