‹ Terug

Thuis op kantoor bij Van der Helm in Den Hoorn

Logistiek dienstverlener Van der Helm uit Den Hoorn vroeg ons hun complete kantoor op de tweede verdieping in te richten. Architect Maasdam tekende voor het ontwerp, wij verzorgden de praktische uitvoering. Het resultaat van deze metamorfose is een imponerende kantoorruimte met diverse vertrekken waarin iedereen zich direct thuis voelt.

Sfeervolle bedrijfskantine en directiekantine

Voor zowel de bedrijfskantine als de directiekantine maakten wij een sfeervolle inrichting met dezelfde warme uitstraling. Beide ruimtes voorzagen we van een keukenmeubel met bar van berkenmultiplex, afgewerkt met een toplaag van hogedruklaminaat (HPL).

Kleurrijke ontvangstruimte

Op de begane grond kwam een kleurrijke entree met een ontvangstbalie met verhoogde vloer en bijpassend plafond. Links van de balie kunnen gasten comfortabel wachten in de gezellige ontvangstruimte, waarvoor wij de bovenkoof met lamellen en ingebouwde sfeerverlichting maakten. Voor de entree van de tweede etage bouwden we als garderobemeubel een 7,5 meter lange kastenwand.

Knusse ‘booths’ voor werkoverleg

Voor de werkafdeling bouwden we drie fraaie ‘booths’ voor overleg in kleine groepjes. Deze behaaglijke nissen staan los in de diverse ruimtes. De zijkanten bestaan uit lamellenwanden en de luifel beschikt over ingebouwde verlichting. In de wanden bevinden zich zes kleine vierkante vensters.

Opdrachtgever: Logistiek dienstverlener Van der Helm